Monday, April 6, 2015

Jom singgah dan like

Assalamualaikum..

Haii.. siapa yang suka online shopping?

Mesti ramai yang suka kan tak kira lelaki mahupun wanita.

Oleh itu, dalam entry kali ni nani nak promote sikit page nani kat facebook yang menjual pelbagai pakaian serta barangan wanita dan lelaki seperti dress, kain pasang, cermin mata, jam, tudung, beg, kasut dan banyak lagila. Pokoknya, kalau nak tahu dan tengok lebih details boleh la ke page nani.

In shaa Allah, harga yang berpatutan semuanya. Jadi jangan segan silu singgah dan 'Like' page nani tu ye. Hehehe..

Klik SINI untuk ke page nani ye..



Ok, itu aje..... TATA! ^:^v

SUKA ENTRY INI? LIKE DAN KOMEN LA. ^_^v

Sunday, February 15, 2015

Saya jual baju cantik!!

Assalamualaikum..

Hai.. Malam ni nak promote barang boleh? Hihi..

Nani nak promote baju. Suka tak?? In shaa Allah cantik..

Ini haa.. boleh usha..


Rm42 exc postage 
Postage Rm7sm / Rm10ss
Tinggal saiz M je 
Material : Cotton + Chiffon
Measurement
M: Shoulder:34cm Sleeve:56cm Length:83cm Bust:86cm

Haa.. sape yang nak order boleh PM kat fb. Ni link ke fb nani SINI Kalau boleh add friend dulu. Nak direct wassap boleh wassap kat nombor 01116974558 ye.. TQ :)smile emotic

SUKA ENTRY INI? LIKE DAN KOMEN LA. ^_^v